Horecateam Jan Kerzaan
    KOUD & WARM BUFFET

De diverse buffetten die wij verzorgen al dan niet met bediening en drankbuffet zijn
met div. soorten salades, div. soorten rauwkost, fruit, fruitsalades en alles op mooi opgemaakte schalen.
Zo ook het warme gedeelte van het buffet zoals o.a.  onze bekende Kipsaté,
Varkenshaas medaillons in peperroomsaus, Boeuf stroganoff met notenrijst, of de superzachte Fricandeau in jussaus, Gehaktballetjes in zigeunersaus
en Warme beenham met honingmosterdsaus
Eventueel met nasi of witte rijst
Dit alles word geleverd in shaving dishes en blijf minimaal 3 uur warm en ook lekker smakelijk, en als extra service doen wij er ook de borden, bestek en servetten bij en niet geheel onbelangrijk alles mag vuil terug want wij doen de afwas voor u.

Een voorbeeld van een koud en warm buffet vind u hier onder maar u kunt altijd nu eigen wensen kenbaar maken.

Want ons motto is
altijd al u opdrachten naar eigen wens.


KOUDE GERECHTEN
Rundvleesschotel met div. luxe vleeswaar
  en gevulde eitjes
Zalmsalade met verse zalm
Waldorfsalade met gerookte kip
Visschotel (paling, makreel, garnaaltjes,
  zoute haring, forelfilet, zalm)
Verse fruitsalade
Meloen met Italiaanse rauwe ham
Griekse rauwkost met feta, noten, olijven, e.d.
3 soorten stokbrood (wit, bruin en kaas ui)
Kruidenboter
Warme gerechten
Kipsaté
Boeuf stroganoff met nasi
Beenham met mini broodjes en honingmosterdsaus
Rundergehaktballetjes in zigeunersaus
Fricandeau in jussaus
Kippenpootjes in kerriesaus met nasi
Varkenshaasmedaillons in peperroomsaus
Spareribs met knoflooksaus
 
 
Horecateam Jan Kerzaan - Footer website